Ecologistiek heeft een mooi eerste jaar achter de rug.

Een jaar waarin Ecologistiek veel nieuwe mensen heeft mogen verwelkomen bij het team. Het jaar waarin wij van één naar vijf bakwagens zijn gegroeid. Ook mochten wij de sleutels ontvangen voor onze eerste kantoor- en opslagruimte te Haarlem.

Bovendien hebben wij met BeterBed mooie vooruitgang geboekt naar een soepeler samenwerking en het scala aan inzetbaarheid mogen verbreden. Daarnaast zijn wij dankbaar voor de samenwerkingen die wij zijn aangegaan met nieuwe opdrachtgevers Interwonen, en Linn Geertsma. Verder zijn wij erg blij samen te werken met onze partners Webfleet, Smartroute en DeliveryMatch. Zo zijn wij verzekerd van een goed proces en kunnen wij onze kernwaardes nastreven!

Wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om het succes op een goede manier te vieren en delen. Daarom kunnen wij met trots meedelen dat wij de volgende doelen hebben kunnen steunen: Stichting kika, Unicef, Wakkerdier, WNF, Trees4all en Stichting Opkikker.

Vanuit het bestuur willen wij ons hele team en onze partners ontzettend bedanken voor deze mooie resultaten. Wij kijken ernaar uit om nieuwe doelen op te stellen en dit jaar te gaan knallen met jullie!

Groetjes,

Team Ecologisti