Neem contact op met Ecologistiek!

Met ons toegewijde team staan we klaar om jou te helpen betreft vragen, behoeftes en specifieke vereisten. Of het nu gaat om een vraag over onze diensten, aanvragen van een offerte, het bespreken van een maatwerkoplossing of ondersteunen bij een lopend traject.
Wij zijn er om te helpen.

Uw contact aanvraag is gelukt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Locatie
J.C Beetslaan 163 G
2131 AL, Hoofddorp
Nederland
Openingstijden
09:00 - 17:00  Ma t/m Vrij
CONTACT
contact@ecologistiek.eu
(085) 060 67 00
Veel gestelde vragen
Hoe bereid ik me voor op de levering?

Voor een vlotte levering van uw meubels zorg voor een goede toegankelijkheid. Houd de route naar de ruimte vrij en verwijder kwetsbare spullen en accessoires indien mogelijk. Let op eventuele pin limieten bij grote bedragen en informeer bij uw bank vooraf.

Hoe maak ik een afspraak?

Wanneer uw spullen zijn binnengekomen bij ons magazijn en de order compleet is zullen wij contact met u opnemen. Het maken van de afspraak bestaat bij ons uit twee fases.
Fase een is het verkennend gesprek: Wij controleren alle gegevens met de klant en vragen wat hun beschikbaarheid is in de gewenste week van levering. Wij zijn op zoek naar zo veel mogelijk opties voor een efficiënte en duurzame route.
Fase twee is het plannende gesprek: Nu we alle informatie in de routeplanner hebben staan kunnen we een route laten genereren. Omdat alle informatie is gevraagd betreft de beschikbaarheid sluit het lever moment altijd aan bij uw wensen.

Hoelaat komen de bezorgers?

Iedere vrijdag versturen wij rond 16:30 een mail met daarin de datum en tijdvak wanneer wij langskomen. In deze mail staat ook een track & trace die op de dag van de levering in de gaten kunt houden hoelaat onze bezorgers zullen aankomen. Let op! het komt wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Hou daarom deze uw spambox goed in de gaten.

Kunnen mijn oude meubels ook mee met jullie?

Yes dit is mogelijk bij ons! Het bedrag dat u moet betalen is afhankelijk de grote van uw meubel. Het bedrag kan ter plekke betaald worden met onze eigen pin.

Nemen jullie het afval ook mee?

Het afval meenemen hangt af van het service level dat door u is gekozen. Bij een full service en de basic levering nemen wij al het afval retour naar ons magazijn.