De beste bezorging en montage voor uw meubel zaak

Bij Ecologistiek begrijpen we als geen ander dat het transport van uw meubels een speciale aanpak vereist. Voor al onze opdrachtgevers verzorgen wij het volledige logistieke proces.

Dit omvat onder andere de ontvangst van goederen in een van onze magazijnen, productcontrole, tijdelijke opslag, het plannen van afspraken met klanten, levering aan de klant, montage, afrekening van openstaande orderbedragen en uitgebreide after-sales ondersteuning.

Wij zorgen er ook voor dat alle verpakkingsmaterialen gescheiden worden verwerkt en gerecycled. Via onze online portal kunt u altijd en overal de status van uw bestellingen raadplegen, 24/7.

Twee jongens op een zakelijke meubelbeurs.
Meubel bezorger die een tafel installeert voor een klant

Full service bezorging

Bij deze service ontvangt de klant het bestelde meubel inclusief montage. Onze monteurs plaatsen de meubelstukken op de gewenste positie van de klant. Voor complexere montages vragen wij om contact met ons op te nemen.

Meubel bezorgers tillen een tafel voor een klant.

Basic bezorging

Onze basic levering geldt voor eenvoudige producten waar geen montage voor nodig is. Bij de levering pakken we de meubels netjes uit en plaatsen deze op de juiste locatie in huis.

Meubel bezorger die een stoel uit de bakwagen tilt voor een levering

Doorstep bezorging

Bij deze service bezorgen wij de bestelde producten op de gewenste plek in huis, of dit nu op de tweede of vierde verdieping is. Wij leveren de meubelstukken netjes af op de gewenste locatie. Deze service is ideaal voor meubelstukken waarbij de klant deze zelf kan uitpakken en monteren.

Een magazijn medewerker die aan het zitten is op een heftruck

Magazijn opslag

Bent u op zoek naar opslag voor uw meubels? Bij Ecologistiek kunt u uw meubels rechtstreeks door de leverancier laten leveren aan ons magazijn. Bij ontvangst van uw goederen zullen wij deze zorgvuldig controleren op eventuele schade. Vervolgens boeken wij de order in, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van uw opgeslagen goederen.

Twee meubel bezorgers die een zware tafel tillen bij een klant

Project inrichtingen

Heeft u een groot project op de planning staan? Ecologistiek kan het volledige proces voor u verzorgen, inclusief het tijdelijk opslaan van alle producten, het inplannen met de eindklant en natuurlijk de montage van de meubels.

Evenementen beurs

Staat uw meubelzaak vaak op een evenementenbeurs? Dit vereist vaak een nauwkeurige planning. Ecologistiek haalt de meubels op van de gewenste locatie om ze vervolgens door te leveren en te monteren op het evenement zelf.

Wij helpen u graag verder met al uw vragen

Met onze jarenlange ervaring in de meubelbranche weten wij als geen ander
hoe essentieel de bezorging is voor uw meubelzaak. Vertrouw op ons en ervaar:
Meer klanten tevredenheid, meer rust en een stralende reputatie!

Neem contact met ons op