Nieuwe software live dankzij Welisa!

Met de opslag, transport en montage van meubels in het hogere segment kwamen we voor verschillende uitdagingen te staan. Het beheren van complexe bedrijfsprocessen werd steeds lastiger door de toenemende groei. Dit dwong ons om meer structuur en overzicht te creëren in onze bedrijfsprocessen. Na verschillende leveranciers van software te hebben uitgeprobeerd, bleven we echter worstelen met inefficiënties. Uiteindelijk kwamen we in contact met Welisa, die het volledige proces voor ons onder handen heeft genomen.

Met de implementatie van Salesforce voor orderbeheer en een nieuw warehousemanagementsysteem zijn aanzienlijke verbeteringen aangebracht in onze bedrijfsprocessen. Zo is het plaatsen van een order nu net zo eenvoudig als het bestellen van een pizza," verklaart Sander. Bovendien hebben we beter inzicht gekregen in de magazijnactiviteiten, waardoor we strakkere planningen kunnen maken en onze levertijd korter wordt. De integraties met andere softwaresystemen staan inmiddels ook al gepland.

Met onze toewijding aan duurzaamheid, klanttevredenheid en efficiëntie als kern van onze bedrijfsstrategie, zijn we klaar voor de volgende stap naar een groter pand.

Team Ecologistiek